Збільшення площі приміщень комунального майна

Дата: 18.02.2021 15:19
Кількість переглядів: 1154

Фото без опису

Публікація 

Холмківська сільська рада ОТГ повідомляє про необхідність збільшення площі приміщень комунального майна для розміщення структурних підрозділів ради, які надають передбачені чинним законодавством послуги населенню ОТГ та задовольняють потреби членів громади.

Наразі є необхідність в збільшенні площі приміщень для розміщення в першу чергу центру надання адміністративних послуг Холмківської сільської ради ОТГ та її виконавчих органів, відповідних новостворених відділів апарату ради.

З огляду на зазначене, публікуємо дане оголошення, про збір пропозицій щодо продажу фізичними чи юридичними особами нерухомого майна, яке найбільш відповідає, чи частково може відповідати наступним характеристикам:

 

Вимоги до будівлі:

Місцезнаходження будівлі - на території с.Холмок у безпосередній близькості до приміщення сільської ради, що розташована за адресою с.Холмок вул.Свободи 50. Загальна площа об’єкту, який планується придбати в комунальну власність, повинна бути не менше 500 кв. метрів. Однозначно наявність заповнених віконних, дверних та інших отворів відповідними віконними та дверними конструкціями. Будівля не може перебувати в аварійному стані, або підлягати зносу. Бажаний рік побудови будівлі - не раніше 2010 року. Документація на будівлю повинна відповідати вимогам чинного законодавства, однозначно без будь-яких обтяжень третіх осіб чи заборгованості по податкам та зборам.

 

Вимоги до земельної ділянки, на якій розміщена будівля:

Земельна ділянка на якій розміщено пропоновану до придбання будівлю не повинна обмежуватись охоронними чи санітарними зонами. Земельна ділянка по периметру повинна бути відгороджена, або з можливістю відгородження від сусідніх ділянок. Бажана умова, за якої буде також надаватись перевага - облаштована автостоянка (для працівників ради та відвідувачів) твердим покриттям.

 

Також будуть братись до уваги наступні характеристики об’єкту придбання:

- логістика та відстань по відношенню до центральної будівлі ради;

- зручність у відвідуванні населенням ОТГ;

- доступність до проїзних маршрутів громадського транспорту, зупинок громадського транспорту;

- водопостачання та водовідведення;

- електропостачання;

- газопостачання;

 

Вимоги до надання пропозицій від фізичних та юридичних осіб (вміст пропозиції):

  • Заява власника стосовно бажання продати об’єкту нерухомого майна в довільній формі;
  • Короткий опис об’єкту нерухомого майна згідно зазначених вище характеристик;
  • Копії правовстановлюючих документів на об’єкту нерухомого майна та приналежну до нього земельну ділянку (правовстановлюючий документ, технічний паспорт на об’єкт нерухомого майна, правовстановлюючий документ на земельну ділянку з витягом з ДЗК);
  • Інформація про вартість об’єкту нерухомого майна (висновок суб’єкта оціночної діяльності, заява щодо бажаної суми продажу об’єкту нерухомого майна).

 

Пропозицій від фізичних та юридичних осіб приймаються в письмовій формі протягом 10-ти календарних днів з моменту публікації даного оголошення, шляхом подання вказаних вище документів до Холмківської сільської ради ОТГ за адресою с.Холмок вул.Свободи 50.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних