Проєкт рішення 9 сесії VIII скликання від 21.10.2021

Дата: 11.10.2021 09:47
Кількість переглядів: 1719

Фото без опису

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

9 сесії VІII скликання від 21 жовтня 2021 року

  1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 14.12.2020 р. № 19/VIII-2020 "Про затвердження програми "Питна вода" на 2021 рік" (із змінами)
  2. Про затвердження договорів міжбюджетних трансфертів на 2021 рік
  3. Про розгляд прогнозу бюджету Холмківської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки
  4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2020 р. №63/VIII-2020 "Програми забезпечення лікарськими засобами безоплатно і на пільгових умовах у разі амбулаторного лікування окремих груп населення на території Холмківської сільської ради (ОТГ) та за певними категоріями захворювань га 2021 рік" 
  5. Про внесення змін до рішення сільської ради від 27.05.2021 р. 261/VІІІ-2021 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Холмківської сільської територіальної громади та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2021 рік»
  6. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2020 р. №67/VIII-2020 «Про затвердження Програми розвитку автомобільних доріг на території Холмківської сільської ради у 2021 рік» (зі змінами) 
  7. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2020 №76/VІІІ-2020 «Про бюджет Холмківської сільської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами від 26.03.21р., 27.05.21р., 29.06.21р., 14.07.21р.,30.08.2021 р.)
  8. Про затвердження протоколу електронного аукціону
  9. Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області
  10. Про згоду на прийняття до комунальної власності Холмківської сільської ради нерухомого майна
  11. Про затвердження "Програми розвитку культури в Холмківській сільській раді на 2021 рік"
  12. Про затвердження "Програми розвитку фізичної культури і спорту Холмківської сільської ради на 2021 рік"
  13. Про створення комісії з питань наповнення бюджету, забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів
  14. Про взяття на баланс Холмківської сільської ради стадіону в с. Ботфалва
  15. Про затвердження Програми благоустрою та утримання кладовищ на 2021-2022 роки
  16. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2020 №76/VIII-2020 «Про бюджет Холмківської сільської  територіальної громади на 2021 рік» (із змінами від 26.03.21р., 27.05.21р., 29.06.21р., 14.07.2021р., 30.08.2021 р.)
  17. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна
  18. Про організацію підвозу учнів та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Холмківської сільської ради у другому півріччі 2021 року
  19. Про затвердження Програми протиепідемічних заходів та боротьби з інфекційними хворобами в Холмківській ТГ на 2021-2023 роки
  20. Про надання дозволу на списання основних засобів
  21. Про передачу майна на баланс Фінансового відділу Холмківської сільської ради та ДКП "Комунальне господарство"
  22. Про мережу закладів освіти Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області на 2021-2022 рік
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Чербанич Є.П.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Ловас Т.Л.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Пілат О.І.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Повханич Г.М.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Форкош О.Ю.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Вахрушева Г.А.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Тяско М.Ю.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Бошані О.З.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Буйдош М.Й.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється гр. Газа В.Й.
  33. Про затвердження детального плану території власної земельної ділянки під будівництво та обслуговування будівель торгівлі в с.Холмок, вул.Свободи
  34. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Минай, вул.Борканюка - Тупікова
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  37. Про надання дозволу на складання  проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Галаговець М.В.
  38. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Джуган М.І.
  39. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Гукливська К.М.
  40. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Слиган О.П.
  41. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Бага О.В.
  42. Про  згоду на одержання земельної ділянки у комунальну власність

  43. Про затвердження проекту землеустрою, звіту з експертно грошової оцінки земельної ділянки  комунальної власності  яка  підлягає продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону  та проведення торгів
  44. Про розгляд заяви гр.Ганчак М.М.
  45. Про розгляд заяви гр.Ганчак П.І.
  46. Про розгляд заяви гр.Ганчак М.І.
  47. Про розгляд заяви гр.Короєдова О.І.
  48. Про розгляд заяви гр.Короєдов Ф.Л.
  49. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  та передачу у власність гр.Борноволоков М.О.
  50. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  та передачу у власність гр.Нікіфоровій Т.І.
  51. Про відмову в затвердженні проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки  та передачу у власність гр.Поповій Т.В.
  52. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність в с.Минай, ур. «Гершкович»
                                                           Сторожниця
  53. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами с. Сторожниця, урочище «Гони»
  54. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам в урочищі «Гони», за межами села Сторожниця.
  55. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Куртанич М.Ф.
  56. Про відмову у наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Годя Р.М.
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Балог З-Й.Е
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Габор М.Й.
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кешель Т.О.
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кирлик М.І.
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Янчій О.В.
  62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Арендаш С.Й.
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Опаленик Г.П.
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Яночко В.І.
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Осадчук І.В.
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Бабинець Є.М.
  67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Мойсюк К.М.
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яцола Г.Ю.
  69. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  гр. Глеба Е.Ю.
  70. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  гр. Глеба Е.Ю.
  71. Про відмову у наданні дозволу на  складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки
  72. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Попова Т.М.
  73. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Готра М.М.
  74. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  гр. Мітєнкова В.В.
  75. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр. Мітєнкова В.В.
  76. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  гр. Мітєнкова В.В.
  77. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волощук Ю.О.
  78. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вронський В.Я.
  79. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борецький В.О.
  80. Про надання дозволу на розробку детального плану території
  81. Про відмову у наданні дозволу на розробку детального плану території
  82. Про затвердження детального плану території    
  83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабинець Є.М.                                                                                                                                                 Тарнівці
  84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грегуш А.Д.
  85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Майдич М.Ю.
  86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабущак М.І.
  87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грегуш А.Д.
  88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федак М.М.
  89. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Блага М.М.
  90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Серенчко Б.Е.
  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Малош М.А.

Коритняни

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Салтиковій М.П.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Деак Ю.Ю.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  приватної власності  цільове призначення якої змінюється гр. Петрішка  О.П.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Срединському К.І.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Могорита В.М.
  6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Грешко К.А.
  7. Про внесення змін  до  рішення 15 сесії 7 скликання № 362  від 31.01.2018 р
  8. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вийкшев Н.І.
  9. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вайда В.С.
  10. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жденьовській С.В.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр.  Анталовці Б.Ю.
  12. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Турецькій І.І.
  13. Про  відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану  території гр.Вагнер О.С.
  14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Мазютинець Т.В.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Малишко К.О.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іванцюра В.А. та Іванцюра Л.Ю.
  17. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лешанич Л.М.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лизанець І.Ю.
  19. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Сабов  І.М.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Химич В.І.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Химич В.І.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Морозов І.І
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Коцака А.А.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Левдер В.В.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Різак М.І.
  26. Про надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «Закарпаттяобленерго»
  27. Про внесення змін  до  рішення 5 сесії 8 скликання № 394/VІІІ від 27.05.2021 «Про надання    дозволу  на складання проекту  із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність Поляк П.Е.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Бігун У.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Мотиль В.В.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Бобонич Ю.І.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Німець Н.В.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мателега В.С.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лайкун М.І.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки КП «ВУ Водопровідно-каналізаційного господарства м. Ужгород»
  35. Про надання дозволу на складання  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Данацко С.Г.
  36. Про надання дозволу на розроблення детального плану  території гр. Гозда О.М.
  37. Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану  території гр. Яцола О.І.
  38. Про продовження терміну дії договору оренди гр. Кременчук І.І.
  39. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Борноволоков М.О.
  40. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Борноволоков М.О.
  41. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Борноволоков М.О.
  42. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Тегза М.М.
  43. Розгляд заяви  ФОП «Гайдук»
  44. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних