Проєкт рішення 10 сесії VIII скликання від 15.11.2021

Дата: 05.11.2021 22:51
Кількість переглядів: 1035

Фото без опису

  1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23Л2.2020 №76/VІІІ-2020 «Про бюджет Холмківської сільської територіальної громади на 2021 рік» (із змінами від 26.03.21р., 27.05.21р., 29.06.21р., 14.07.2021р., 30.08.2021 р., 22.10.2021р.)

  2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 27.05.2021 р. № 261/VІІІ-2021 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Холмківської сільської територіальної громади та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2021 рік»

  3. Про затвердження договору міжбюджетних трансфертів на 2021 рік

  4. Про введення ставки опалювача та 0,5 ставки технічного працівника в штатний розпис будинку культури с. Сторожниця

  5. Про затвердження Програми «Соціального захтисту населення «ТУРБОТА» у новій редакції!

  6. Про затвердження програми «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Холмківської сільської ради на 2021» у новій редакції

  7. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23,02.2020 р. №67/VШ-2020 «Про затвердження Програми розвитку автомобільних доріг на території Холмківської сільської ради у 2021 рік» (зі змінами)

  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Лакатош Б.Й.

  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Кузнецова М.Ю.

  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Губченко С.М.

  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Мишко О.М.

  12. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність в с.Минай, ур. «Гершкович»

  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Варга К.Ю.

  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Засадний І.О.

  15. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачі їх у власність в с.Минай, вул.Свободи

  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється гр. Штибель Ю.І.

  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється гр. Кримешний І.С.

  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється гр. Берланюк М.М.

  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

  20. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки ТзОВ «МЕТАЛВОРКС»

  21. Про відмову у наданні дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Минай, вул.Залізнична

  22. Про розгляд заяв гр.Пантьо І.М.

  23. Про розгляд заяв гр.Пантьо М.В.

  24. Про розгляд заяв гр.Миронюк К.В.

  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості гр. Кирлик М.І.

  26. Про надання дозволу на розробку детального плану території власної земельної ділянки для промислових потреб гр. Антал О.О.

  27. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривлянському С.С. 

  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Івашковича В.М. 

  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Золотарьова О.М. 

  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Івашковича С.З. 

  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Вийкшев С.І. 

  33. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення

  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дработ М.В.

  35. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам за межами с. Сторожниця, урочище «Гони». 

  36. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам за межами с. Сторожниця, урочище «Гони». 

  37. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коваль В.Ю. 

  38. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стегурі В.В. 

  39. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Григор’єву В.О. 

  40. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Готрі М.М. 

  41. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється гр. Гайович О.Ю.

     

     

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних