Проєкт рішення 11 сесії VIII скликання від 06.12.2021

Дата: 26.11.2021 14:32
Кількість переглядів: 1087

Фото без опису

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

10 сесії VІII скликання від 06 грудня 2021 року

  1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 14.12.2020 р. №24/VIII-2020 "Про затвердження сільської цільвої Програми "Власний дім" на 2021 рік та напрямків спрямування коштів Програми на 2021 рік" (зі змінами)
  2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2020 №76/УІІІ-2020 «Про бюджет Холмківської сільської територіальної громади на 2021 рік» (із змінами від 26.03.21р., 27.05.21р., 29.06.21р., 14.07.2021р., 30.08.2021 р., 22.10.2021р., 15.11.2021 року)
  3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 14.12.2020 р. №19/VIII-2020 «Про затвердження Програми «Питна вода» на 2021 рік» (зі змінами)   
  4. Про введення ставки фахівці із соціальної роботи та ставки соціального працівника в штатний розпис територіального центру із надання соціальних послуг Холмківської сільської ради
  5. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань та затвердження Статуту ДКП «Комунальне господарство» у новій редакції
  6. Про програму «Шкільне харчування» на 2022 рік
  7. Про зміни у штатних розписах ЗДО
  8. Про зміну назва закладів дошкільної освіти та затвердження Статутів у новій редакції
  9. Про затвердження актів прийому-передачі майна колишніх філій
  10. Про порядок фінансування дитячих шкіл мистецтв на 2022 рік
  11. Про затвердження Порядку і нормативів відрахування до загального фонду сільського бюджету частини чистого прибутку (доходу) господарськими організаціями
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Балог А.З.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Галаговець М.В.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Барилко В.І.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Яцейко І.І.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Мартинюк М.Т.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Яник Н.В.
  18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності цільове призначення яких змінюється    с. Розівка, Холмківська сільська рада.
  19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності цільове призначення яких змінюється с. Розівка, ур. "Біля Райкса"
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється гр. Малюк О.С.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Маціканич О.О.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Шукаль П.Ю.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянки у власність с. Розівка, вул.Тичини
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Міовканич Л.Я.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Олексієнко Т.О.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Харевич І.П.
  27. Про надання дозволу на розроблення детального плану території в с. Концово, ур. «9-ий сектор».
  28. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Адмін УПК»
  29. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «ЦЕХ УПК»
  30. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «МЕХ УПК»
  31. Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Ужгородський птахокомплекс №5»
  32. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності ТОВ «Ужгородський птахокомплекс №2»
  33. Про розгляд заяви гр.Мигович В.І
  34. Про розгляд заяви гр.Костюченко Л.В.
  35. Про найменування вулиць в житловому масиві с.Розівка.
  36. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вийкшев Н.І.

  37. Про затвердження проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Мазютинець Т.В.

  38. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Малишко К.О.

  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність

  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність

  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Трошкі В.Б.

  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дработ М.В.

  43. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корпанець У.Ф.

  44. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корпанець Т.П.

  45. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корпанець М.П.

  46. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горкавчук С.А.

  47. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність гр. Койса С.Й.

  48. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Полончак І.С.

  49. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андрейчик А.Ю.

  50. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр.Калинич Ю.М.

  51. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кичера В.Ф.

  52. Про  відмову у затвердженні проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  у власність гр. Бартованець В.Ю.

  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Пейк Л.С.

  54. Про припинення права користування  земельною ділянкою на умовах оренди  гр.Мількович Р.М.

  55. Про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) С(Ф)Г  «Фіялка»

  56. Про затвердження детального плану території

  57. Про внесення змін  до рішення IX сесії VІІІ скликання від 22.10.2021 року «Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  КП «ВУ Водопровідно-каналізаційного господарства м. Ужгород»

  58. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Молнар В.В.

  59. Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Нодь В.В.

  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність

  61. Про надання дозволу щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

  62. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам за межами с. Сторожниця, урочище «Гони».

  63. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Галамбі П.В.

  64. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Демеш І.І.

  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Попова Т.М.

  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дудко М.М.

  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чулей О.Д.

  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Бабинець Є.М.

  69. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Магула М.Ю.

  70. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лейко М.В.

  71. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Закарпатенергокомплект»

  72. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маляр Д.Р.

  73. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Косей Т.О.

  74. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федикович О.П.

  75. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Газдик П.І.

  76. Про відмову у наданні дозволу на розробку детального детального плану території гр. Стегура В.В.

  77. Про  згоду на одержання земельної ділянки у комунальну власність гр. Стегура Я.М.

  78. Про  згоду на одержання земельної ділянки у комунальну власність гр. Зизич Ф.І.

  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гудак І.С.

  80. Про надання дозволу на розробку детального детального плану території гр. Антал О.О.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних