Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

Дата: 20.01.2022 13:23
Кількість переглядів: 444

Фото без описуВідповідно до листа Міністерства молоді та спорту України від 12.01.2022 № 211/3.3 „Про надання пропозицій щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особисті досягнення молоді у розбудові України” інформуємо про можливість подання до Міністерства молоді та спорту України у термін до 1 березня 2022 року пропозицій щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особисті досягнення молоді у розбудові України, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні (далі - Премія).

На виконання вимог Положення про Премію Кабінету Міністрів України за особисті досягнення молоді у розбудові України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 року № 1333, молоді віком від 14 до 35 років присуджується до 20 Премій у розмірі 50 тис. гривень кожна. Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами.

Просимо звернути увагу на те, що Премія присуджується за досягнення молодої особи в попередньому році (при цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки).

Перелік документів, що мають бути подані кандидатом:

  • пропозиції про присудження Премії за затвердженою формою;
  • матеріали кандидата на присудження Премії (відео-, фото презентації, наукові та навчально-методичні публікації, матеріали в місцевих, регіональних та всеукраїнських засобах масової інформації, на веб-порталах тощо);
  • характеристику кандидата на присудження Премії із зазначенням його досягнень (інформації про реалізовані громадські проекти та отриманий соціальний ефект) за підписом керівника, що скріплюється печаткою;
  • копію паспорта кандидата на присудження Премії;
  • копію реєстраційного номера облікової картки платника податку згідно з Державним реєстром фізичних осіб - платників податків, окрім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку у паспорті;
  • згоду кандидата на обробку персональних даних;
  • довідку, що підтверджує місце проживання кандидата на здобуття Премії, яка видана в установленому порядку;
  • довідку з установи банку щодо рахунку в національній валюті.

Повний пакет документів надсилається на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 42, каб. 313а. 

Додаткову інформацію щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії можна дізнатися за телефоном: (044) 284-30-26, відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних