Проєкт рішення 14 сесії VIII скликання від 01.03.2022

Дата: 18.02.2022 15:38
Кількість переглядів: 1524

Фото без опису

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

14 сесії VІII скликання від 01 березня 2022 року

  1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2021 р. №979/VIII-2021 "Про затвердження "Програми "Питна вода" на 2022 рік"

  2. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Холмківської сільської територіальної громади та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2022 рік

  3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2021 р. №974/VIII-2021 "Про затвердження програми розвитку автомобільних доріг на території Холмківської сільської ради у 2022 рік"
  4. Про затвердження порограми розвитку транскордонного співробітництва Холмківської територіальної громади на 2022 рік
  5. Про затвердження Програми профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Холмківської ТГ на 2022 рік
  6. Про затвердження договору та додаткової угоди міжбюджетних трансфертів на 2022 рік
  7. Про затвердження програми "Безпеча грогмада" на 2022-2025 роки
  8. Про затвердження Програми розвитку культури в Холмківській сільській раді на 2022 рік
  9. Про програму підтримки Закарпатського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України на 2022 рік
  10. Про затвердження Програми забезпечення пожежної охорони та техногенної безпеки на території Холмківської ТГ на 2021-2023 роки у новій редакції
  11. Про затведження програми Забезпечення державної безпеки у Холмківській сільській раді матерілально-технічного забезпечення Управління СБУ в Закарпатській області на 2022 рік
  12. Про затвердження Програми "Безпечна школа" на 2022-2026 р. р.
  13. Про затвердження програми "Обдаровані діти" на 2022-2025 р.р.
  14. Про затвердження Програми утримання та розвитку благоустрою населених пунктів сільської територіальної громади на 2022 рік у новій редакції
  15. Про затвердження програми землеустрою на території Холмківської сільської ради на 2022 рік у новій редакції
  16. Про затвердження програми природоохоронних заходів на 2022 рік у новій редакції
  17. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2021 № 991/VIII-2021 «Про бюджет Холмківської сільської територіальної громади на 2022рік»
  18. Про внесення змін до рішення сесії Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області 22 жовтня 2021 року №732/VIII-2021 "Про мережу закладів освіти Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області на 2021-2022 навчальний рік"
  19. Про передачу майна на баланс відділу освіти Холмківської сільської ради
  20. Про надання дозволу на списання основних засобів
  21. Про внесення змін до штатного розпису Концівського ліцею Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області
  22. Про затвердження Статуту комунального закладу "Коритнянівської школи мистецтв"
  23. Про затвердження структури та штатної чисельності Коритнянівської школи мистецтв
  24. Про введення ставки керівника гуртка в штатний розпис клубу с. Тарнівці
  25. Про зняття з балансу та обслуговування державного комунального підприємства "Розівка" житлового будинку №10 по вулиці Транспортних Будівельників в селі Минай
  26. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану
  27. Про присвоєння рангів старостам
  28. Про надання згоди на вступ до складу Засновників Комунального некомерційного Підприємства Ужгородський районний Центр первинно медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради
  29. Про встановлення на 2021 рік розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів

 

Холмок

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Люклян Г.Ю.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Харевичу І.П.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Шукаль П.Ю.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Матяшовський В.В.
  5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності цільове призначення яких змінюється гр.Надопта Р. М.,   гр.Надопта М. А.
  6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності цільове призначення яких змінюється на території Холмківської сільської ради, с.Розівка
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Хававка Г. Ф.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Федьвернекі І.Я
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Гарат Й.Г.
  10. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Гарат Й.Г
  11. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Цап Т.М.
  12. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Боднар Ю.М.
  13. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Палко Е.М для ведення особистого селянського господарства за адресою: с.Концово, вул.Миру,11
  14. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Ловас Т.Л.
  15. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Кіш Р.Л.
  16. Про поновлення договору  оренди земельної ділянки ТОВ «Проектно-будівельний комплекс»
  17. Про надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПАТ «Закарпаттяобленерго»
  18. Про розгляд звернення гр.Панькулич В.В
  19. Про розгляд заяви гр.Мукомела Є.Р.
  20. Про розгляд заяви гр.Повханич А.В.
  21. Про розгляд заяви гр.Мигович В.І.
  22. Про розгляд заяви гр.Буратчук М.В.
  23. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
  24. Про розірвання договору оренди землі, укладеного між Холмківською сільською радою та ВКФ «Титан»
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Шалата В.Р
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Ціракі О.Р.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється гр.Баркасі Л.С.

Сторожниця

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам за межами с. Сторожниця, урочище «Гони».
  2. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам за межами с. Сторожниця, урочище «Гони».
  3. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр. Куртанич М.Ф.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Микиті Є.М.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Свадеба О.М.
  6.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Бурчин В.П.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Петро О.О.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Готра Л.М.
  9. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Бабич М.А.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Філіп О.А.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Пацкань А.Ю.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Риган Н.С.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Кирлик М.М
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Афанасьєв М.Г.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Дуран К.В.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Дуран К.В.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Микуланинець В.М.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок приватної власності, цільове призначення яких змінюється гр. Горак А.Я.
  19. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ДСНС України
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Матьовка С.М.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Фаркаш М.М.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Безега І.М.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється гр. Брензович В.В.
  24. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маляр Д.Р.
  25. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Косей Т.О.
  26. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дупляк В.М.
  27. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мацола В.С.
  28. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шкріба А.І.
  29. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лейко К-О.О.
  30. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Півень В.В.
  31. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гуснай М.А.
  32. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорош Н.В.
  33. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дорош Н.В.
  34. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шевченко В.В.
  35. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Товтин Д.Р.
  36. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рогач К.С.
  37. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миронюк О.Б.
  38. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мітєнковій В.В.
  39. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Портас С.С.
  40. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Андреєва А.М.
  41. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кривка Ю.Ю.
  42. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «Закарпаттяобленерго».
  43. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «Закарпаттяобленерго».
  44. Про затвердження містобудівної документації, детальний план території кварталу К-4
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється гр.Готра М.М.
  46. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Боринський М.М.
  47. Про надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам с.Сторожниця згідно додатку

Тарнівці

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Галамбош Ю.В.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маркокич Г.Ф.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Блазі М.М.
  4. Про розірвання договору оренди земельної ділянки  з ПСВ «Кооператор»
  5. Про передачу в оренду земельної ділянки  Сенич Івану Михайловичу

Коритняни

  1. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тичак К.М.
  2. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вареник М.Ю.
  3. Про відмову у надані дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вийкшев Н.І.
  4. Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо  встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кичера В.Ф.
  5. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шикула Н.В.
  6. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Пейк Л.С.
  7. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр.  Анталовці Б.Ю.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Бігун У.
  9. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Мотиль В.В.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  із зміною цільового призначення гр. Бобонич Ю.І.
  11. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Молнар В.В.
  12. Про відмову у наданні дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо  встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «ВАРТ Україна»
  13.  Про передачу в оренду земельної  ділянки  ТОВ «Карпатиагропродукт»
  14.  Про передачу в оренду земельної  ділянки  ТОВ «Карпатиагропродукт»
  15.  Про передачу в оренду земельної  ділянки  ТОВ «Карпатиагропродукт»
  16. Про відмову передачі земельної ділянки у власність гр. Дремлюга А.С.
  17. Про відмову передачі земельної ділянки у власність гр. Дремлюга І.М.
  18. Про відмову передачі земельної ділянки у власність гр. Фізел І.С.
  19.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Малишко К.О.
  20. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Полончак І.С.
  21. Про відмову у наданні дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горкавчук С.А.
  22. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Нодь В.В.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Жденьовській С.В.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вайда В.С.
  25. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гумен Т.В.
  26. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Лелекач М.Ф. та гр. Лелекач З.Ф.
  27. Про надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр.Данило А.В.
  28. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Кендереш Р.І.
  29. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Бартованець В.Ю.
  30. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вайда М.М.
  31. Про відмову у наданні дозволу на  складання проекту із землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки гр. Зелінському В.О.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості ) Куцин Г.М.
  33. Про надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність гр.Куклишин Г.В.
  34. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куклишин Г.В.
  35. Про відмову у наданні дозволу на  складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної  ділянки гр. Булеца А.Ю.
  36. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Танчак В.В.
  37. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мишанич Г.А.
  38. Про затвердження  технічної документації із  землеустрою щодо  встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Русник Л.П.
  39. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лешанич Л.М.
  40. Про  надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ВЕКТОР-ВЕСТ ЛТД»
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення гр. Петрішка О.П.
  42. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Лях А.П.
  43. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Синичка С.І.
  44. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Молнар О.О.
  45. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється ТОВ «Бодрог»
  47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Магула М.Ю.
  48. Про надання дозволу на складання проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Росада Т.М.
  49. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території в с.Коритняни. вул..Духновича

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних