Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану «Детальний план території земельної ділянки, в селі Холмок, по вулиці Свободи, на території Холмківської сільради Ужгородського району»

Дата: 24.06.2022 11:49
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

ЗАЯВА

ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ

детального плану «Детальний план території земельної ділянки, в селі Холмок, по вулиці Свободи, на території Холмківської сільради Ужгородського району»

ЗАМОВНИК СЕО:

Замовником проекту є виконавчий комітет Холмківської сільської ради

Юридична адреса: 89422, Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с.Холмок, вул.Свободи,50

0312 723-386 xolmoksilrada@ukr.net

ВИД ТА ОСНОВНІ ЦІЛІ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ, ЙОГО ЗВ’ЯЗОК З ІНШИМИ ДОКУМЕНТАМИ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ.

Детальний план є містобудівною документацією місцевого рівня, яка розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції, та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Детальний план території земельної ділянки, в селі Холмок, по вулиці Свободи, на території Холмківської сільради Ужгородського району Закарпатської області» розробляється з метою визначення територіального розвитку на проектний період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природних ресурсів, встановлення меж населеного пункту, а також з метою оптимальної функціональної організації поселення, яка має забезпечувати розвиток та реконструкцію сільського поселення, найкращі умови проживання та праці. Розроблено на підставі рішення Холмківської сільської ради від 14.03.2018р.

Проект розроблено у відповідності до вимог: Закону України „Про основи містобудування”, “Про охорону навколишнього природного середовища”, „Про регулювання містобудівної діяльності”, „Державних санітарних правил забудови населених пунктів”, державних будівельних норм ДБН Б.1.1-14:2012 „Склад та зміст детального плану території”,ДБН Б.2.2- 12:2018 „ Планування і забудова територій”, ДБН В.2.3-5:2018 „Вулиці і дороги”, Земельний кодекс України.

Детальний план передбачає:

  • визначення майбутніх потреб переважних напрямів використання території;
  • урахування державних, громадських і приватних інтересів під час планування забудови та іншого використання територій;

-визначення зон приорітетних та допустимих видів використання;

  • оцінку загального стану населеного пункту основних факторів його формування, визначення, містобудівних заходів щодо поліпшення екологічного та санітарно-гігієнічного стану;
  • визначення територій, що мають будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання;
  • визначення етапів і механізмів забезпечення реалізації, терміну дії генерального плану, перелік раніше прийнятих рішень, що втрачають чинність і тих, до яких необхідно внести відповідні зміни.

Детальний план території, розроблено відповідно до рішення Холмківської сільської ради від 14.03.2018р. “Про розроблення детального плану території та обстеження грунтів в с.Холмок по вул.Свободи”.

При розробленні детального плану території враховується, Схема планування території Закарпатської області, стратегії та програми економічного, демографічного, екологічного, соціального розвитку відповідної території, програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження нерухомих об'єктів культурної спадщини та пам'яток археології, чинна містобудівна документація на місцевому рівні та проектна документація, інформація містобудівного, земельного та інших кадастрів, заяви щодо забудови та іншого використання території.

Переглянути детальну інформацію


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних