Звіт про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території "Детальний план території земельних ділянок під індивідуальну житлову забудову в с.Концово, Ужгородського району, Закарпатської області"

Дата: 12.07.2022 16:35
Кількість переглядів: 305

Повідомлення

Холмківської сільської ради

Холмківська сільська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та стратегічній екологічній оцінці проекту документа державного планування

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Звіт про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території «Детальний план території земельних ділянок під індивідуальну житлову забудову в с.Концово, Ужгородського району, Закарпатської області".

Мета розроблення детального плану — зміна цільового призначення земельної ділянки з “для ведення особистого селянського господарства" на цільове призначення "для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)" .

Проект розроблено на підставі рішення Холмківської сільської ради, від 23.12.2021р. № 1005/VIII-2021

Замовник містобудівної документації — Виконавчий комітет Холмківської сільської

ради

Виконавець проекту детального плану — ГАП Вошко Т.В.

Виконавець звіту про стратегічну екологічну оцінку — ФОП Некращук Т.В.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА

ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Холмківська сільська рада

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення - 12 липня 2022 року на офіційному веб-сайті Холмківської сільської ради https://holmkivska-gromada.gov.ua/ та триватиме до 10 серпня 2022 р.

СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звітів із стратегічної екологічної оцінки . Усі зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

11 серпня 2022 року о десятій годині у адмінприміщенні сільської ради за адресою 89422, Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с.Холмок, вул. Свободи, 50 відбудуться громадські слухання з презентацією проекту.

Ознайомитися з проектом Детальних планів та звітами про стратегічну екологічну оцінку можна в Холмківській сільській раді за адресою:      89422, Закарпатська обл.,

Ужгородський р-н, с.Холмок, вул.Свободи,50 тел. 0312 723-386

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту Детального плану території подаються до: виконавчого комітету Холмківської сільської ради за адресою 89422, Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с.Холмок, вул.Свободи,50.

Відповідальна особа: заступник голови сільської ради Лазорик Ольга Миколаївна тел.0312 723-386 e-mail: xolmoksilrada@ukr.net.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 10 серпня 2022 р. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.