Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

Дата: 09.11.2022 09:14
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Благодійний фонд "Стабілізейшен суппорт сервісез" та "ІRЕХ в Україні" презентували збірку методичних матеріалів щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке постраждало від військової агресії РФ проти України, що була розроблена командою БО «БФ «ССС» спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у межах реалізації проєкту «Єднання заради дії» за підтримки ІRЕХ в Україні.

Зазначена Збірка складається із 13 розділів, кожен з яких стосується найбільш актуальних питань соціальної адаптації та відновлення прав постраждалого населення, зокрема містить роз’яснення законодавства щодо надання соціальних та адміністративних послуг ВПО, зразки рішень, заяв тощо.

Під час роботи над Збіркою методичних матеріалів було проаналізовано понад 80 нормативно-правових актів, які регулюють питання соціального захисту населення та регламентують правовий статус внутрішньо переміщених осіб, відслідковано усі зміни в законодавстві, що в загальному склало понад 2000 проаналізованих сторінок.
Відтак, Збірка методичних матеріалів є дуже корисним матеріалом для громадян, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії проти України, оскільки в доступній формі роз’яснює особливості законодавства у сфері соціального захисту населення, механізми реалізації прав та захисту інтересів внутрішньо переміщених осіб.
За спільними пропозиціями Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України зміст Збірки методичних рекомендацій складається із таких структурних частин:

Контактна особа від БО «БФ «ССС»: Менеджер з коммунікацій БО “БФ “ССС” Олексій Бондаренко (093 860 58 45, obondarenko@radnyk.org).
Контактна особа від IREX в Україні: Менеджерка з комунікацій «ШЕХ в Україні» Дар’я Децька (066 079 52 62, ddetska@irex.org).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних