Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування „Детальний план території для будівництва і обслуговування індивідуальних житлових будинків в урочищі Чонкаш К- 44

Дата: 23.01.2023 13:26
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

ЗАЯВА

ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ

документу державного планування  „Детальний план території для будівництва і обслуговування індивідуальних житлових будинків в урочищі Чонкаш К- 44, с. Сторожниця,  Ужгородського району Закарпатської області”

 

  1. Замовник:   Виконавчий комітет Холмківської сільської ради.

Адреса:, 89422, Закарпатська обл., Ужгородський р-н, село Холмок, вулиця Свободи, будинок 50,  email: Xolmoksilrada@meta.ua

 

           2. Вид та основні цілі документа державного планування

Детальний план території „Детальний план території для будівництва і обслуговування індивідуальних житлових будинків в урочищі Чонкаш К- 44, с. Сторожниця,  Ужгородського району Закарпатської області” розроблений згідно Рішення 25 сесії VII скликання Сторожницької сільської ради від 24.07. 2018 року № 03 та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

 

Детальний план є містобудівною документацією місцевого рівня, яка розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови, та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Детальний план території з метою уточнення положень генерального плану населеного пункту с. Сторожниця для проведення будівництва і обслуговування індивідуальних житлових будинків в урочищі Чонкаш в межах с. Сторожниця,  Ужгородського району, Закарпатської області” розробляється з метою визначення територіального розвитку на проектний період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природних ресурсів, встановлення меж населеного пункту, а також з метою оптимальної функціональної організації поселення, яка має забезпечувати розвиток сільського поселення, найкращі умови проживання та праці.

Проект розроблено у відповідності до вимог: Закону України „Про основи містобудування”, “Про охорону навколишнього природного середовища”, „Про регулювання містобудівної діяльності”, „Державних санітарних правил забудови населених пунктів”, державних будівельних норм ДБН Б.1.1-14:2012 „Склад та зміст детального плану території” ,ДБН Б.2.2-12:2019, „Планування і забудова територій”, ДБН В.2.3-5:2018 „Вулиці і дороги”, Земельний кодекс України.

Детальний  план передбачає:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ДОКУМЕНТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних