Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та Звіту про стратегічній екологічній оцінці проекту документа державного планування

Дата: 17.03.2023 08:33
Кількість переглядів: 129

ПОВІДОМЛЕННЯ

Холмківської сільської ради

 

оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та Звіту про стратегічній екологічній оцінці проекту документа державного планування

 

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

“Детальний план території для  індивідуального житлового будівництва кварталу К- 44, в урочищі “Чонкаш”, с. Сторожниця, Ужгородського району Закарпатської області".

 

МЕТА ТА ПІДСТАВА розроблення детального плану – визначення планувально-просторової організації забудови в с. Сторожниці.

  Проект розроблено на підставі рішення ІІ сесії VII скликання Холмківської сільської ради від 07.02.2020 року та завдання на проектування.

 

Розробник проекту детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку  -  ГАП Вошко Т.В., ФОП Некращук Т.В. 

 

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ - Холмківська сільська рада.

 

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

 Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення – 17 березня 2023 року на сайті Холмківської сільської ради https://holmkivska-gromada.gov.ua та триватиме до 17 квітня 2023 року.

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

19 квітня 2023 року о 10.00 год. у приміщенні Холмківської сільської ради за адресою:  89427, Закарпатська обл., с. Холмок, вул. Свободи,50, відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням проекту.

Ознайомитися з проектом Детального плану та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в приміщенні відділу містобудування та архітектури апарату Холмківської сільської ради за адресою: с. Сторожниця,  вул. Шевченка,  2а.

 

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту Детального плану території подаються до відділу містобудування та архітектури апарату Холмківської сільської ради за адресою: 89421, с. Сторожниця, вул. Шевченка, 2а, е-mail: аrch_holmoksr@ukr.net.

 

 

Відповідальна особа – начальник відділу містобудування та архітектури апарату Холмківської сільської ради – Денис Галина Михайлівна.

 

Строк подання зауважень і пропозицій становить 31 день, тобто до 17 квітня 2023 р. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.