Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування „Детальний план території для будівництва індивідуальних житлових будинків в урочищі „Сад” с. Сторожниця Холмківської сільської ради

Дата: 28.03.2023 16:37
Кількість переглядів: 160

1.  Замовник:   виконавчий комітет Холмківської сільської ради, адреса: вулиця Свободи, б. 50, с. Холмок, Ужгородський район, Закарпатська область, 89422, http: хolmoksilrada@meta.ua.

2. Вид та основні цілі документа державного планування Детальний план території для будівництва індивідуальних житлових будинків в урочищі „Сад” с. Сторожниця  Холмківської сільської ради Ужгородського району  Закарпатської області” розроблений згідно рішення ХХІІІ сесії VІII скликання Холмківської сільської ради № 1391/VІII-2023 від 03.03. 2023 року та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Основна мета детального плану - визначення планувально-просторової організації індивідуальної житлової забудови в с. Сторожниця.

Проект розроблено у відповідності до вимог: Закону України „Про основи містобудування”, “Про охорону навколишнього природного середовища”, „Про регулювання містобудівної діяльності”, „Державних санітарних правил забудови населених пунктів”, державних будівельних норм ДБН Б.1.1-14:2012 „Склад та зміст детального плану території” ,ДБН Б.2.2-12:2019, „Планування і забудова територій”, ДБН В.2.3-5:2018 „Вулиці і дороги”, Земельний кодекс України.

3. Інформація про те, якою мірою документ державного планування визначає умови для реалізації видів діяльності або об’єктів, щодо яких законодавством передбачено здійснення процедури оцінки впливу на довкілля (у тому числі щодо визначення місцезнаходження, розміру, потужності або розміщення ресурсів)

Територія розробки даного детального планування розташована в межах населеного пункту, в південно-східній частині села Сторожниця.

Детальним планом території заплановано нове будівництво житлових кварталів індивідуальної садибної забудови з необхідним комплексом будівель і споруд соціально-побутового та інженерного забезпечення, в межах території охопленої детальним планом.

Даний об’єкт не відноситься до об’єктів державних та регіональних інтересів.

Відповідно до частини першої статті 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», здійснення оцінки впливу на довкілля є обов’язковим у процесі прийняття рішень про провадження планованої діяльності.

4. Ймовірні наслідки від господарської діяльності:

а) для довкілля:

В ході здійснення СЕО мають бути оцінені ймовірні наслідки реалізації  

ПЕРЕГЛЯНУТИ ДОКУМЕНТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.