Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Детальний план території для зміни цільового призначення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в урочищі «Фіяталош»

Дата: 07.04.2023 09:48
Кількість переглядів: 137

1.Замовник: Виконавчий комітет Холмківської сільської ради. Юридична адреса: 89422, Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с. Холмок, вул. Свободи, буд. 50, e-mail: Xolmoksilrada@meta.ua.

            2.Вид та основні цілі документа державного планування:

     Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції, та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Містобудівна документація «Детальний план території для зміни цільового призначення земельних ділянок з кадастровими номерами: 2124883600:10:013:0060, 2124883600:10:013:0063, 2124883600:10:013:0064, 2124883600:10:013:0068 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в урочищі «Фіяталош», с. Кінчеш, Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області» розробляється згідно рішення Холмківської сільської ради №1446/VIII-2023 від 24 березня 2023 року та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Основна мета детального плану - визначення параметрів забудови та функціонального призначення земельних ділянок загальною площею – 2,5 га (орієнтовно) в межах населеного пункту с. Кінчеш, на території Холмківської сільської ради, з метою будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

            3.Інформація про те, якою мірою документ державного планування визначає умови для реалізації видів діяльності або об’єктів, щодо яких законодавством передбачено здійснення процедури оцінки впливу на довкілля (у тому числі щодо визначення місцезнаходження, розміру, потужності або розміщення ресурсів)

            Об’єкт цього дослідження, територія розташована на землях Холмківської сільської ради, в межах населеного пункту с. Кінчеш. Площа території проектування - 2,5 га (орієнтовно).

            ДПТ планується:

– розміщення будівель торгівлі;

– розміщення складських будівель;

– розміщення господарських будівель та споруд;

– розміщення паркінгів та господарських майданчиків;

вирішення питань інженерного забезпечення проектованих будівель та споруд;

вирішення питань транспортного сполучення та пішохідної доступності.

Територія проектування не відноситься до земель водного фонду, прибережно-захисних смуг, територій історико-культурного, природо-заповідного, рекреаційного чи оздоровчого призначення. Також не межує з територіями, що мають природоохоронний статус.

Детальний план території розробляється з урахуванням природо-кліматичних умов, існуючого рельєфу території, особливостей прилеглої території та забудови, відповідає вимогам ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування і забудова територій» та Державним санітарним правилам планування та забудови населених пунктів.

Даний документ державного планування не передбачає реалізацію видів діяльності або об’єкта, щодо яких законодавством передбачено здійснення процедури оцінки впливу на довкілля, відповідно до статті 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

            4.Ймовірні наслідки від господарської діяльності

ПЕРЕГЛЯНУТИ ДОКУМЕНТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних