Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території с. Минай, вул. Виноградна

Дата: 14.04.2023 09:09
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

                                                                          

ХОЛМКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку до проекту документа державного планування

 

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

„Детальний план території в с. Минай, вул. Виноградна для будівництва індивідуальних житлових будинків, Ужгородського району Закарпатської області”

 

Мета розробки детального плану – уточнення планувальної структури і функціонального призначення проектованої території .

Проект детального плану розроблено на підставі рішення тридцять восьмої сесії сьомого скликання Холмківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області  від 11 червня 2019 року.

Замовник містобудівної документації –Виконавчий комітет Холмківської сільської ради.

Розробник проекту детального плану території – архітектор Вошко Т. В.

 

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАЄ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ

ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

   Холмківська сільська рада.

 

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення -   14.04.2023 року на сайті Холмківської сільської ради за адресою: https://holmkivska-gromada.gov.ua та триватиме до  15.05.2023 року.

 

СПОСОБИ УЧАСТІ  ГРОМАДСЬКОСТІ

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право надати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну  оцінку та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку,одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

 

ДАТА,ЧАС,МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ

ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

17.05.2023 року о 10.00 годині у приміщенні Холмківської сільської ради за адресою: 89422, Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с.Холмок , вул. Свободи, 50, відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням проекту.

Ознайомитися з проектом Детального плану та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в приміщенні відділу містобудування та архітектури апарату Холмківської сільської ради за адресою: с.Сторожниця, вул.Шевченка,2а.

 

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА   СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ ТА ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку , проекту детального плану території подаються до відділу містобудування та архітектури апарату Холмківської сільської ради за адресою: с.Сторожниця, вул. Шевченка,2а, e-mail: arch_holmoksr@ukr.net.

Відповідальна особа – начальник відділу містобудування та архітектури апарату Холмківської сільської ради – Денис Галина Михайлівна.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до  15.05.2023 року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних