Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території по об’єкту ДПТ земельних ділянок с. Концово, ур. «9-ий Сектор»

Дата: 19.05.2023 11:44
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

ЗАЯВА

ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ

детального плану території по об’єкту

«Детальний план території земельних ділянок для індивідуального
садівництва за межами населеного пункту с. Концово, ур. «9-ий Сектор»

1. Замовник: Виконавчий комітет Холмківської сільської ради.

Адреса:, 89422, Закарпатська обл., Ужгородський р-н, село Холмок, вулиця Свободи, будинок 50 http: Xolmoksilrada@meta.ua

2. Вид та основні цілі документа державного планування:

Містобудівна документація «Детальний план території земельних ділянок для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с. Концово, ур. «9-ий Сектор» розроблений згідно Рішення XI сесії VIII скликання Холмківської сільської ради від 06 грудня 2021 року № 9I8/VIII -2021 та підлягає стратегічній екологічній оцінці.

Основна мета детального плану - визначення планувально-просторової організації проектованої забудови для індивідуального садівництва.

З. Інформація про те, якою мірою документ державного планування визначає умови для реалізації видів діяльності або об єктів, щодо яких законодавством передбачено здійснення процедури оцінки впливу на довкілля (у тому числі щодо визначення місцезнаходження, розміру, потужності або розміщення ресурсів)

Територія розробки ДПТ розташована за межами населеного пункту села с.Концово в урочищі «9-ий Сектор». Проектування передбачається в межах території двох земельних ділянок за кадастровими номерами: 2124887400:02:001:0004, 2124887400:10:014:0082 загальною площею 4,1331 га.

Даний об’єкт не відноситься до об’єктів державних та регіональних інтересів.

Детальний план території розробляється з урахуванням природо- кліматичних умов, існуючого рельєфу території, особливостей прилеглої території та забудови, відповідає вимогам ДБН Б.2.2-12:2019 «ПЛАНУВАННЯ І ЗАБУДОВА ТЕРИТОРІЙ» та Державним санітарним правилам планування та забудови населених пунктів.

  1.  Ймовірні наслідки від господарської діяльності

А) Для довкілля, у тому числі для здоров’я населення. (Оцінка за видами та кількістю очікуваних ризиків впливу (відходів, викидів (скидів), забруднення води, повітря, ґрунту та надр, шумового, вібраційного, світлового, теплового та радіаційного забруднення в результаті провадження планової діяльності).

У процесі будівництва та експлуатації запланованих об’єктів можливе виникнення різноманітних ризиків впливу на навколишнє природне середовище, а саме:

Відходи

Тверді побутові відходи (побутове сміття), що будуть утворюватися під час будівництва та планової експлуатації, передбачається збирати в контейнери

ПЕРЕГЛЯНУТИ ДОКУМЕНТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних