Свято у "Країні Дитинства"

Дата: 01.06.2023 09:31
Кількість переглядів: 90

Цьогоріч свято Міжнародного дня захисту дітей в нашій країні відзначається в умовах воєнного стану. Для українських дітей свято має особливе значення. Адже війна забрала у них дитинство, позбавила захищеності, безпеки, батьків… Діти вмить подорослішали, відчули усю несправедливість світу, коли країна-терорист позбавляє майбутнього тебе, твою родину і рідну країну. Дуже хочеться, щоб у житті кожної дитини були лише сонячні, радісні дні, а війна, окупація, міни - це усе було несправжнім, віддзеркаленим у кіно, книгах….Щоб ніколи у реальному житті не було війни. Аби трохи розрадити наших діточок, відділом освіти Холмківської сільської ради для дітей громади 31.05.2023 року було організовано свято "Країна Дитинства" , що складалось з безлічі пазлів-заходів та тематичних цікавинок.

Запрошеними гостями були Тетяна Вачиля - голова Холмківської територіальної громади, Артур Северенчук - заступник голови, Богдан Адамчук - секретар сільської ради, Іван Словян - староста Сторожницького старостинського округу. Свято розпочав Павло Сливка - начальник відділу освіти Холмківської сільської ради, а сам захід модерувала Олена Ганич - заступник начальника відділу освіти. Учні шкіл громади порадували присутніх міні-концертом: віршами, піснями, танцями. Були організовані виставки учнівських робіт: Холмківська гімназія - виставка медівників; Концівський ліцей - виставка «Авіамоделювання» і «Чарівна шкатулка»; Шишлівський ліцей - виставка «Умілі ручки». Також працювало декілька тематичних локацій, на яких проводилися цікаві майстер-класи: «Орігамі»; «Авіамоделювання», «Чарівна шкатулка», «Джура», «Аква-грим», «Виготовлення брелоків», «Виготовлення патріотичних оберегів», «Декорування пляшки в техніці "декупаж», «Розмальовування декоративних тарілок», «Створення та декорування вишиванок з паперу», «Аеродизайн».

Особливою популярністю серед дітей користувалася локація «Аеродизайн» та «Аква-грим». До святкування долучилися артисти Закарпатського академічного обласного театру ляльок "Бавка", ГО «НЕЄМІЯ» у партнерстві з УВКБ ООН, представники Ужгородського районного управління ДСНС України в Закарпатській області. Організатори свята порадували всіх учасників солодким сюрпризом - морозивом, яким охоче поласували діти у такий спекотний день.

Усміхнені світлі очі дітей - одне з найкращих багатств світу. Сьогодні ми побачили десятки, навіть, сотні сяючих очей, скрізь лунав веселий голос дітвори. А це означає, що ми подарували їм радість, можливість, хоча б на день, забути про тривоги і війну, адже турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних