Проведено І етап гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 01.06.2023 09:36
Кількість переглядів: 70

В умовах збройної агресії росії проти України патріотичне виховання молоді є надзвичайно важливим та актуальним. Однією з системних форм позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи є гра «Сокіл» («Джура»).

Фото без опису

19 травня 2023 року на базі Шишлівського ліцею для участі у І етапі гри зібралися юні патріоти Холмківської громади - 4 рої середньої вікової категорії (11 – 14 років): рій  «Соколята» Концівського ліцею, рій «Джури» Коритнянського ліцею, рій «Соколи» Сторожницького ліцею та рій «Азовці» Шишлівського ліцею.

Фото без опису

З вітальним словом виступила заступник сільського голови Ольга Лазорик та в.о. начальника відділу освіти Павло Сливка,  які поінформували про порядок проведення гри та побажали учасникам успіхів у змаганнях та нових перемог у житті. Команди-рої взяли участь у конкурсах «Впоряд» (виконання стройових прийомів повним складом рою по команді ройового командира, проходження рою повним складом у колоні по двоє з виконанням маршової пісні), «Рятівник», визначення азимута, змагання бійців (перетягування канату, човниковий біг, метання м’ячів, перенесення пораненого тощо), «Відун» (конкурс на знання історії України, доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних збройних сил України). Крім запропонованих змагань, кожен рій звітував про «Добре діло» - волонтерські акції, у яких учасники рою брали участь чи організовували протягом навчального року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За результатами конкурсів переможцем І етапу Гри став рій «Джури» Коритнянського ліцею. Приємною винагородою для всіх учасників стали запрошення на перегляд футбольного матчу за участі ФК «Минай», а рій-переможець додатково отримав можливість безкоштовно відвідати басейни термально-оздоровчого комплексу  «Гармонія».

Фото без опису

Фото без опису

Щиро вітаємо переможців та учасників І етапу Гри «Сокіл» («Джура»)!

До нових перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних