Оголошення про збір ідей проектів до Стратегії розвитку Холмківської сільської територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 09.06.2023 17:13
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

Холмківська сільська рада за сприяння Проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», що виконується за підтримки USAID «ГОВЕРЛА», розробляє Стратегію розвитку Холмківської сільської територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія). Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Робочою групою з розробки Стратегії буде проведено відбір ідей проєктів, їх аналіз та ранжування за пріоритетами. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Холмківської громади – представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, підприємства, установи та організації усіх форм власності – запропонувати ідею (ї) проєкту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії. Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигоди від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проєкту – не більше 4 років (2024 - 2027рр).
  3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
  4. Проєктна ідея стосується завдань Стратегії розвитку громади (ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 до цього оголошення).
  5. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).
  6. Проєктну ідею має бути надіслано не пізніше 9 липня 2023 року, до 17.00.

 

Заповнені форми надсилайте до Холмківської сільської ради, ел. адреса: xolmoksilrada@ukr.net з поміткою «Ідея до Стратегії».

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, до Холмківської сільської ради, ел. адреса: xolmoksilrada@ukr.net, тел. +380665159417

 

Дивіться приклад заповнених форм проєктних ідей наприкінці документу в додатку 3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних