Аналітичний звіт за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації 2022 рік

Дата: 29.09.2023 22:35
Кількість переглядів: 735

 

Фото без опису                           

                                                                             Холмківська сільська рада                            

                                      Відділ  містобудування та архітектури

 

 

АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ

за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації
2022 рік

 

Відповідно до статті  31, 42  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 2, 23 Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності”, пункту 40 постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 року № 926 Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації”, пункту 4 та 6 розділу І, пункту 6 розділу III Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 01.09.2011 № 170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14 грудня 2021 року № 333), відділом містобудування та архітектури Холмківської сільської ради підготовлено аналітичний звіт містобудівного моніторингу містобудівної документації- генеральних планів населених пунктів Холмок, Минай, Концово, Розівка, Сторожниця, Тарнівці, Шишлівці, Ботфалва (кол. Прикордонне), Коритняни, Кінчеш.

         Містобудівний моніторинг  - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об’єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів.

Розділ 1. „Топографічний моніторинг”

Холмківською сільською радою прийняте рішення ХХІ сесії 8 скликання                                           від 25.11.2022 № 1303 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Холмківської сільської ради».

Першочерговим завданням є виконання топографо-геодезичного знімання території Холмківської територіальної громади у М 1:10 000 у Державній системі координат УСК-2000.

Наступний крок є необхідність виконання топографо-геодезичного знімання у масштабі 1:2000 для розроблення генеральних планів сіл громади.

Комплексний план розробляється та затверджується з метою забезпечення економічного розвитку територіальної громади з додержанням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів та з урахуванням  „Стратегії розвитку Холмківської на територіальної громади на період 2021-2027 роки”.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ДОКУМЕНТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних