Гроші ходять за дитиною

Дата: 02.11.2023 13:55
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Спеціалісти мають повідомити отримувачів бюджетних коштів будь-яким зручним і доступним для них способом про наступне:

1. Отримувач може відправити дитину (дітей) на відпочинок в одному із закладів, що розміщені за посиланням: е-Оздоровлення. Пошук закладів для власників спеціальних банківських рахунків . За цим самим посиланням можна перевірити наявність отримувача і дітей в Переліку отримувачів за РНОКПП (ідентифікаційний номер). Така функція є в декількох закладках і в е-ОЗДОРОВЛЕННЯ і в ПОШУК ЗАКЛАДІВ.
 

Фото без опису2.    Отримувач повинен відкрити картку е-Оздоровлення в Приват Банку.

3.    Дочекатися зарахування коштів на карту і протягом трьох місяців з дня зарахування використати їх в обраному Закладі.
4.    Спочатку потрібно обрати заклад та подати заявку на сайті за попереднім посиланням в розділі «Пошук закладу» та, встановивши позначку навпроти тексту «е-Оздоровлення (для власників спеціальних банківських рахунків)» в обраному Закладі подати заявку у вкладці «Подати заявку»).

5.    В узгоджену з Закладом дату прибути з дитиною та оплатити за відпочинок.

6.    Відкрити карту можна до 25.11.2023, а оплатити за путівку - до 25.12.2023.

Фото без опису

Фото без опису

Для участі в програмі необхідно щоб виконувалися одночасно дві умови:
1.    Сім’я отримує допомогу малозабезпеченим сім’ям.
2.    І дитина, віком від 7 до 18 років перебуває на обліку як пільговик і інформація по ній знаходиться в Реєстрі пільговиків з діючою категорією "Дитина з багатодітної сім’ї".
Або:
1.    Сім’я отримує допомогу малозабезпеченим сім’ям.
2.    І дитина, віком від 7 до 18 років перебуває на обліку як дитина з інвалідністю (крім підкатегорії А), (здатна до самообслуговування).
Звертаємо увагу, що згідно пункту 6 Порядку реалізації експериментального проекту щодо надання та оплати послуг з оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.05.2023    №    462 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, за принципом «гроші ходять за дитиною» бюджетні кошти перераховуються отримувачу на кожну дитину в розмірі п’яти прожиткових мінімумів виходячи з прожиткового мінімуму, встановленого на 1 січня відповідного року для дітей віком від шести до 18 років, один раз на рік у грошовій безготівковій формі на відкритий поточний рахунок із спеціальним режимом використання (далі - поточний рахунок) в акціонерному товаристві комерційний банк “ПриватБанк” (далі - AT “ПриватБанк”) за умови, що дитині отримувача в поточному році уповноваженими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування не надавалася путівка до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, в яких закупівля послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, здійснюється за рахунок коштів, передбачених іншими бюджетними програмами.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних