Міністерство відновлення запускає проєкт з пошуку вакансій у сфері відбудови

Дата: 04.12.2023 14:40
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

🤝Міністерство разом з Державним агентством відновлення, АТ «Укрпошта» та АТ «Укрзалізниця», за підтримки громадської спілки «Українська інфраструктурна асоціація», а також порталу robota.ua запускають проєкт «Робота та відновлення» щодо пошуку роботи в транспортної галузі, галузі зв’язку, будівництва та у сфері відбудови в цілому.

👷‍♂️У рамках проєкту створений вебсайт: https://www.robotavidnovlennya.org, який відображає перелік пропозиції посад від роботодавців, залучених у відновлення регіонів, територій та інфраструктури, в тому числі тих, що містять можливості для безплатного навчання, перекваліфікації та/або проживання, що особливо важливо для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Наразі на вебсайті представлено більше тисячі актуальних вакансій, які постійно оновлюються.

💬«Цей проєкт допоможе забезпечити роботою українців, в тому числі тих, які були змушені залишити свої домівки. А також підсилити кадровий потенціал підприємств інфраструктури та сфери відновлення в цілому», — зазначив Віце-прем'єр-міністр з відновлення, Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

🔍Вакансії на порталі містять зручні фільтри та інструменти сортування. А отже користувачі можуть обирати роботу за сферою, географією чи роботодавцем. Крім актуальних вакансій, вебсайт проєкту «Робота та відновлення» пропонує рекомендації щодо пошуку роботи, а також відповіді на найбільш часті питання щодо працевлаштування.

ℹ️Нагадаємо, портал robota.ua за ініціативи Міністерства відновлення провів опитування щодо викликів у працевлаштуванні вимушено переміщених осіб. Переважна більшість опитаних (56,2%) наразі не мають роботи і активно її шукають. При цьому чверть респондентів (26,2%) хоча і працевлаштовані, але шукають краще місце роботи. Більш ніж половина опитаних (64,4%) шукають повну зайнятість, а неповна зайнятість або фриланс цікавить 39% та 16,5% опитаних відповідно.

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України

Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia

Укрпошта

UNITE Українська інфраструктурна асоціація

Державна установа "Держгідрографія"

Державне агентство розвитку туризму України

Укртрансбезпека

Адміністрація морських портів України/Ukrainian Sea Ports Authority


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних