ІІ етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»: спортивний дух та дружба на базі Холмківської гімназії

Дата: 22.03.2024 12:20
Кількість переглядів: 69

5 березня 2024 року на базі Холмківської гімназії відбувся другий етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти громади, які проходять під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». 

Фото без опису

В змаганнях, які  проходили з волейболу, взяли участь 9 команд з-поміж учнів 5 – 9 класів (5 команд юнаків та 4 команди дівчат). 

Це спортивне свято стало не лише важливою подією для молодіжного спорту в громаді, але й привернуло увагу широкого загалу до активного способу життя та розвитку молодих талантів. 

Фото без опису

Фото без опису

Змагання зібрали юних волейболістів з різних шкіл та класів Холмківської громади, які завзято конкурували за перемогу та демонстрували свої навички у грі. Матчі проходили у дружній атмосфері, а глядачі підбадьорювали своїх однокласників та друзів. 

Кожна команда продемонструвала високий рівень гри та відданість своїм цілям, а змагання виявилися захопливими та насиченими емоціями. Для багатьох учасників це була гарна можливість показати свої здібності та розвинути командний дух. 

Організатори заходу відзначили важливість спортивних заходів для молоді та акцентували увагу на розвитку спортивної культури серед учнів. Такі змагання стимулюють учнів до активного способу життя, підтримують здоров'я та сприяють формуванню дружніх стосунків та командного духу. 

Після інтенсивних змагань перемогу святкували команди Коритнянського (дівчата) та Сторожницького (юнаки) ліцеїв, які продемонстрували високий рівень гри та спортивну майстерність. Проте, кожен учасник змагань отримав визнання та подяку за активну участь у спортивному заході. 

Фото без опису

Фото без опису

Команди-переможці будуть представляти нашу громаду на 3 (районному) етапі змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних