Оголошення

17 Жовтня, 2023 р., 10:51
Розпочато набір слухачів на другий навчальний курс у Закарпатському центрі підготовки населення до національного спротиву.
16 Жовтня, 2023 р., 16:22
Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Ужгород» (надалі – «Виконавець»), яке є Виконавцем послуг з управління  побутовими відходами на території громади,  інформує про публікацію індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами, який є публічним  договором  приєднання. (надалі – «Договір»).
13 Жовтня, 2023 р., 08:36
Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді суборенді емфітеезисі, поспішному користуванні) земельні ділянки. то розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов ’язання. Зауважуємо, що вперше мінімальне податкове зобов’язання визначається контролюючим органом за податковою адресою Фізичної особи по всім земельним ділянкам незалежно від міст їх розташування за 2022 рік у 2023 році Разом з тим, за 2022 рік не нараховується та не сплачується загальне мінімальне податкове зобов'язання: за земельні ділянки та земельні частки (паї), що розташовані на територіях активних бойових дій або на тимчасово окупованих російською федерацією територіях України. Звертаємо увагу, то у разі передачі фізичними особами земельних ділянок в оренду (суборенду), емфітевзис або інше користування на підставі договорів, укладених та зареєстрованих відповідно до законодавства, мінімальне податкове зобов'язання визначається безпосередньо орендарями. користувачами таких земельних ділянок. Базою нарахування мінімального податкового зобов’язання є нормативна грошова оиінка земельної ділянки. Реквізити для сплати МПЗ зазначаються в податковому повідомленні-рішенні. Крім того. інформація про діючі реквізити бюджетних/небюджетних рахунків розмішена на субсайті ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/byudjetni-rahunki
18 Вересня, 2023 р., 09:52
 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних