Оголошення

15 Червня, 2022 р., 15:28
З метою підтримання зв’язку та можливості ведення листування онлайн за допомогою електронної пошти, Ужгородська філія ПрАТ «Закаргіаттяобленерго» повідомляє про зміну адресів електронної пошти, а саме:
31 Травня, 2022 р., 13:39
В Ужгородському відділі №2 ГУ ДМС у Закарпатській області, що за адресою: с. Кінчеш, вул. Шевченка, 60, одночасно можна оформити два паспорти   З 23 травня 2022 року є можливість одночасного оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
23 Травня, 2022 р., 11:57
Відповідно до статті 59 Конституції України кожен мас право на професійну правничу допомогу. У випадках, передбачених законом, ця допомога надається безоплатно.. Згідно Закону України «Про безоплатну правову допомогу» право на безоплатну правову допомогу - гарантована Конституцією України можливість громадянина України, іноземця, особи без громадянства, у тому числі біженця чи особи, яка потребує додаткового захисту, отримати в повному обсязі безоплатну первинну правову допомогу, а також можливість певної категорії осіб отримати безоплатну вторинну правову допомогу у випадках, передбачених зазначеним законом. Безоплатна первинна правова допомога це інформування людей про їхні права та способи їх захисту. Це надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з юридичних питань. Це складення заяв, скарг, інших документів правового характеру, крім процесуальних. Право на безоплатну первинну правову допомогу мають усі громадяни України. Безоплатна вторинна правова допомога - це захист, здійснення представництва інтересів осіб у судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів процесуального характеру. Право на безоплатну вторинну правову допомогу мають соціально незахищені категорії громадян малозабезпечені, люди з інвалідністю, учасники бойових дій, внутрішньо переміщені особи, постраждалі від домашнього насильства, діти та інші особи, визначені Законом України «Про безоплатну правову допомогу».
11 Квітня, 2022 р., 14:39
Міністрерство соціальної політики України, повідомляє, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, відповідно до якого допомога на проживання внутрішньо переміщеним особам, які звернулися за її наданням до 30 квітня 2022 року, надається починаючи з березня 2022 року.
31 Січня, 2022 р., 16:17
 Збройні Сили територіальної оборони України - це окремий вид Збройних Сил України, на який покладається здійснення територіальної оборони України. Завданнями Збройних Сил територіальної оборони України є: охорона та захист державного кордону; забезпечення умов для надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, стратегічного (оперативного) розгортання військ (сил); охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій; боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями; підтримання правового режиму воєнного стану Укласти контракт на службу в резерві у територіальних бригадах може будь-який громадянин України віком від 18 до 57 років, незалежно від статі. При цьому призовникам два контракти в резерві по 3 роки замінюють строкову службу. Частіша резервістів тероборони не мають бойового досвіду. Потрібних навичок бійці набувають на зборах та вишколах.
24 Січня, 2022 р., 15:06
Проводиться набір дітей на секцію зі спортивного плавання Адреса - Ужгородський район, с. Баранинці, СК «Зінедін» Тренер- Руслан Богданович Білобродка Телефон для запису: 099-631-15-72
21 Січня, 2022 р., 10:00
Податок на доходи фізичних осіб Платники, об’єкти, база та ставка оподаткування податком на доходи фізичних осіб не змінилася. Однак, внаслідок прийняття Закону України „Про Державний бюджет України на 2022 рік”, яким затверджено нові розміри прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати, змінилися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних