Новини

07 Липня, 2023 р., 11:58
17-18 червня день місті Мукачево пройшов чемпіонат області з художньої гімнастики. Участь у змаганнях взяли 23 наші вихованки.  «Золото» вибороли чотири наші гімнастки.  «Срібло» здобули 11 наших вихованок.  «Бронза» -  у семи дівчат. 
07 Липня, 2023 р., 11:57
В суботу 1 липня в м. Берегово проходили спартакіади "Схід-Захід". Серед багатьох спортивних дисциплін також був і бадмінтон. Представляли від Закарпаття вихованці ДЮСШ Холмківської сільської ради  - Варга Каріна (Коритняни) та Ремецкі Крістіан.  Незважаючи на високу конкуренцію з боку представників східних областей,  нашим спортсменам вдалося вибороти срібло серед жінок та бронзу серед чоловіків. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів.
16 Червня, 2023 р., 14:39
03 червня, на території Коритнянівської дитячої школи мистецтв працівники відділу культури організували свято до Міжнародного дня захисту дітей «Дитинства світ чудовий» для малечі, яка займається в закладах культури Холмківської сільської ради. На початку заходу згадали діток, які загинули під час повномасштабного вторгнення російських окупантів. Кожен мав змогу написати ім’я на повітряній кульці і в знак пам’яті запустити їх в небо. На діток чекало багато розваг: веселі старти від громадської організації «Неємія» у партнерстві з УВКБ ООН, шоу мильних бульбашок, аквагрим від заслуженої майстрині народної творчості України Людмили Губаль, концертна програма від учнів Коритнянівської дитячої школи мистецтв, спортивні змагання та багато іншого. Вкінці всіх чекав солодкий сюрприз - морозиво.
12 Червня, 2023 р., 09:20
В суботу 10 червня в СК "Буревісник " пройшла відкрита першість з бадмінтону. Крім вихованців ДЮСШ Холмківської сільської ради участь також брали студенти УжНУ, зокрема родом з Індії,  де бадмінтон є дуже популярним і прирівнюється до національного виду спорту.  Після запеклих матчів і важкої конкуренції нашим вихованцям вдалося здобути всі призові місця: перше місце - Глеба Василь (Коритняни), друге- Ремецкі Крістіан (Концово), третє- Рега Михайло (Холмок). Вітаємо переможців та бажаємо нових досягнень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних