Новини

03 Жовтня, 2023 р., 15:22
29.09.2023 року інспектором СЮП ВП Ужгородського РУП ГУНП Закарпатської області лейтенантом поліції Теменко Світланою ,поліцейським офіцером громади Ужгородського РУП ГУНП в Закарпаатській області, ст. лейтенантом поліції Владиславом Мокрянин разом з начальником служби у справах дітей Холмківської сільської ради Повханич Ганною було здійснено освітній захід в Коритнянському ліцеї Холмківської сільської ради. З учнями 9-11 класів проведено лекцію на теми: «Онлайн злочин за участю дітей під час війни», Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів» і « Психотропні речовини та наслідки їх вживання» . Даний візит був спрямований на протидію деструктивної поведінки підлітків. Поглибленню і вдосконаленню знань учнів щодо їхніх прав та обов’язків. Повторили з учнями початкових класів правила дорожнього руху, правила їзди на велосипеді та відповідальність. Учні з цікавістю слухали просвітницькі лекції, ставили запитання і брали активну участь у обговоренні нагальних  питань сьогодення.
03 Жовтня, 2023 р., 10:30
Кір небезпечний для всіх невакцинованих дітей та дорослих.
02 Жовтня, 2023 р., 15:36
26 вересня 2023 року начальником служби у справах дітей Ганною Повханич спільно 🤝 з офіцером громади Владиславом Мокрянином Холмківської ТГ проведено рейд «Діти вулиці» .   Захід проведено з метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї.   Під час рейду  з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей, а також про необхідність дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування дітей.
26 Вересня, 2023 р., 11:28
В Закарпатському музеї народної архітектури і побуту 24 вересня було велелюдно. Від різноманіття народних строїв та кольорів мерехтіло в очах.  З хаток лунали народні пісні русинською, словацькою, угорською мовами. «Жива спадщина» - захід ініційований обласним організаційно-методичним центром культури за підтримки департаменту культури і Закарпатської ОДА-ОВА зібрав численні аматорські колективи з усієї області. Нематеріальну культуру спадщину представили 11 громад, серед яких відділ культури Холмківської сільської ради, який став переможцем обласного конкурсу елементів нематеріальної культурної спадщини «Збережімо традиції краю», що проводився у червні 2023 року. На заході було презентовано народну весняну традицію села Сторожниця «Маяліш» разом з  народним аматорським інструментальним ансамблем «Рапсодія» клубу с. Холмок, народним аматорським вокальним ансамблем «Арніка» клубу с. Тарновці, керівник Вікторія Балог, зразковим аматорським хореографічним ансамблем «Наша файта» будинку культури с. Сторожниця, керівник Мирослава Огразанська відділу культури Холмківської сільської ради. Саме сьогодні надзвичайно важливо популяризувати та зберігати культуру нашого краю і мати можливість передати нашим нащадкам. Дякуємо ЗСУ, нашим незламним воїнам за можливість працювати та долучатися до цікавих культурних подій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних