Новини

20 Листопада, 2023 р., 16:51
Виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, – один із головних пріоритетів держави та нашого краю зокрема.
11 Листопада, 2023 р., 21:17
Сьогодні 11.11.2023 року в селі Сторожниця Холмківськоі ТГ відбувся святковий концерт присвячений до Дня молитви за сиріт. В гості до нашої громади приїхали прийомні родини з цілої області
02 Листопада, 2023 р., 13:51
Сьогодні Шишлівський ліцей Холмківськоі сільської ради отримав шкільний автобус. Вартість якого 2960000.00 грн. 1500000.00 грн. кошти громади інша сума субвенція державного бюджету.
16 Жовтня, 2023 р., 12:20
ВОДА - дарує життя!!! Ділимося з Вами неймовірною новиною на території Холмківської громади ми змогли встановити помпу з водою у ромському компактному поселенні, де проживає чимало багатодітних малозабезпечених родин. Завдяки співпраці із Холмківською сільською радою, за що велика подяка сільській голові Вачилі Тетяні Юріївні та заступниці Лазорик Ользі Миколаївні , було обране оптимальне місце, що зробило воду доступною для всього компактного поселення ромів. Заходи відбуваються в рамках субгранту отриманого по проєкту «Допомога внутрішньо переміщеним особам, дітям та їх родинам, які постраждали через
10 Жовтня, 2023 р., 11:12
У зв’язку із святкуванням в Україні міжнародного "дня Похилого віку", що відзначається 1 жовтня, в Холмківській громаді працівники Центру надання соціальних послуг, спільно із старостами старостинських округів, організували адресну доставку продуктових наборів одиноким мешканцям громади похилого віку.
03 Жовтня, 2023 р., 15:22
29.09.2023 року інспектором СЮП ВП Ужгородського РУП ГУНП Закарпатської області лейтенантом поліції Теменко Світланою ,поліцейським офіцером громади Ужгородського РУП ГУНП в Закарпаатській області, ст. лейтенантом поліції Владиславом Мокрянин разом з начальником служби у справах дітей Холмківської сільської ради Повханич Ганною було здійснено освітній захід в Коритнянському ліцеї Холмківської сільської ради. З учнями 9-11 класів проведено лекцію на теми: «Онлайн злочин за участю дітей під час війни», Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів» і « Психотропні речовини та наслідки їх вживання» . Даний візит був спрямований на протидію деструктивної поведінки підлітків. Поглибленню і вдосконаленню знань учнів щодо їхніх прав та обов’язків. Повторили з учнями початкових класів правила дорожнього руху, правила їзди на велосипеді та відповідальність. Учні з цікавістю слухали просвітницькі лекції, ставили запитання і брали активну участь у обговоренні нагальних  питань сьогодення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних