Новини

01 Липня, 2021 р., 09:57
З 26 по 27 червня 2021 року в селі Коритняни проходив чемпіонат Закарпатської області з важкої атлетики у різних вагових категорія. Участь в якому прийняло 60 спортсменів.  В змаганнях брали участь атлети з Великого Березного,  Тур’я-Ремети, Ужгорода, Сваляви, Виноградова, Хуста, Іршави та Холмківської громади.
30 Червня, 2021 р., 09:02
З настанням пожежонебезпечного сезону високих температур, засухи літнього періоду 2021 року різко збільшується кількість пожеж, про що свідчить статистика і щорічний аналіз виникнення пожеж.
25 Червня, 2021 р., 11:08
24 червня 2021 року відбувся конкурсний відбір на зайняття посад керівників закладів загальної середньої освіти комунальної власності Холмківської сільської ради.
22 Червня, 2021 р., 10:29
Наша команда здобуває історичний результат! «Минай» U-15 став кращою командою Першої ліги Дитячо-юнацької ліги України!
22 Червня, 2021 р., 10:07
Ще один привід пишатися командою Академії "Минай"! Хлопці з U-13 під керівництвом Тараса Тулайдана за підсумками сезону вибороли срібло Дитячо-юнацької ліги Закарпаття у своїй віковій групі.
22 Червня, 2021 р., 10:03
Вчора, 21 червня, керівництво клубу та Холмківської територіальної громади привітало команду Академії «Минаю» U-15, які вперше в історії виграли Першу лігу Дитячо-юнацької ліги України. Та ще й з рекордом – здобули перемоги у всіх матчах сезону, а їх було 22.
18 Червня, 2021 р., 15:24
Повідомляємо, що уже цими вихідними (19 та 20 червня) в Ужгороді працюватиме Центр вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби СОVID-19 на базі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», за адресою: Студентська набережна, 8.
10 Червня, 2021 р., 10:21
7-8 червня 2021 р. відбувся відкритий чемпіонат Львівської області з бадмінтону серед юнаків та дівчат 2005-2006 р.н. та дітей 2007 р.н. і молодше. Змагання зібрали більше  ніж 70 учасників зі Львова, Трускавця, Мостиська та Ужгородського району. Вихованцям ДЮСШ Холмківської сільської ради  вдалося вибороти чотири бронзові медалі та одне срібло у нелегкій боротьбі.
07 Червня, 2021 р., 08:11
3 червня відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей для учнів 5 - 10 класів Холмківської громади.  Цікаву розважальну програму підготували Дитяча юнацька спортивна школа, Відділ культури та Відділ освіти за сприяння голови Холмківської сільської ради Тетяни Вачилі. Проводилися змагання з футбольного багатоборства, козацьких забав та гирьового спорту під керівництвом заступника директора Дитячої юнацької спортивної школи Віктора Пребуша. Представили показові виступи з художньої гімнастики, керівник Галина Михайлова, дзюдо, керівник директор Дитячої юнацької спортивної школи Дмитро Смагін та важкої атлетики, керівник Роман Джупина. Провів майстер - клас з бадмінтону Олексій Пилипів.  Концертну програму підготували учні Коритнянівської та Тарновецької дитячої школи мистецтв, директори Тетяна Іллар, Софія Рябець, виступав зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Наша файта» та «Файтенята», керівники Мирослава Огразанська, Іштван Кекерчень, народний вокальний ансамбль «Арніка», керівник Вікторія Балог, власну творчість представила поетеса Аліна Драгун - Івашкович, керівник гуртка художнього слова «Чарівне слово» клубу села Коритняни, ведуча концерту Іванна Желізняк.
04 Червня, 2021 р., 14:21
3 червня КЗ ДЮСШ Холмківської с/р Ужгородського району разом з Холмківською сільською радою  влаштувала спортивне свято до Міжнародного дня захисту дітей для учнів Холмківської громади на футбольному полі у селі Коритняни.  У програмі були: - футбольне багатоборство  - козацькі розваги - гирьовий спорт  Також, відділення дзюдо, художньої гімнастики, бадмінтону та важкої атлетики продемонстрували глядачам показові виступи з відповідних видів спорту. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних