Новини

20 Січня, 2022 р., 13:23
Відповідно до листа Міністерства молоді та спорту України від 12.01.2022 № 211/3.3 „Про надання пропозицій щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особисті досягнення молоді у розбудові України” інформуємо про можливість подання до Міністерства молоді та спорту України у термін до 1 березня 2022 року пропозицій щодо присудження Премії Кабінету Міністрів України за особисті досягнення молоді у розбудові України, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні (далі - Премія).
19 Січня, 2022 р., 14:52
18 січня 2022 року на подвір’ї Концівського ліцею учні та колектив закладу зустрічали новий шкільний автобус.
17 Січня, 2022 р., 13:58
Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП. 
05 Січня, 2022 р., 14:03
Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.
31 Грудня, 2021 р., 08:47
Як отримати пакунок малюка, єПідтримку, довідку ОК-7 або зареєструвати місце проживання чи отримати соціальну допомогу? Усі відповіді є на Гіді з держпослуг! Підготували добірку ТОП-10 держпослуг, які українці шукали на порталі у 2021 році. Грошова компенсація Пакунка малюка Реєстрація місця проживання єПідтримка Витяг з ЄДР Довідка ОК-7 Реєстрація шлюбу Витяг з реєстру платників єдиного податку єМалятко Допомога малозабезпеченим сім’ям Обмін водійського посвідчення Гід з державних послуг — єдиний портал, де можна знайти інформацію про понад 2 тисячі держпослуг. 1,8 млн українців вже скористалися Гідом, а щодня його відвідують у середньому 10 тисяч нових користувачів.
21 Грудня, 2021 р., 12:25
Наші вихованці цими вихідними взяли участь у всеукраїнському відкритому турнірі з дзюдо «RANDORI WINTER СUP», який зібрав близько трьох сотень спортсменів з усієї України! 
20 Грудня, 2021 р., 13:16
18 грудня відбулася відкрита першість з бадмінтону Холмківської сільської ради. В змаганнях прийняли участь спортсмени з Коритнян, Холмока, Концова, Минаю. Турнір проходив в парній категорії. В запеклій боротьбі перше місце вибороли Кучмаші Чобі та Кулишов Олександр. Друге місце за Карляк Віталій та Потурнак Мар'ян. Бронзу розділили Варга Каріна разом з Денісов Максим та Бохін Аніта разом з Ісмайлов Крістіан. Всі учасники отримали нагороди та пам'ятні призи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних