Новини

20 Грудня, 2021 р., 13:11
У переддень Святого Миколая у СК «Юність» відбувся Кубок Холмківської сільської ради з міні-футболу серед юнаків 2007-2008 років народження.  У напруженій боротьби переможцем стала команда з села Сторожниці. Срібні та бронзові нагороди вибороли команди Концова та Коритнян відповідно. Всі команди-учасниці отримали футбольні м’ячі, переможців та призерів нагородили кубками та дипломами, а гравців - медалями. Оргкомітетом також було відзначено та нагородження пам’ятними призами кращих в номінаціях: - кращий воротар - Семен Артем зі Сторожниці  - кращий захисник - Бабич Михайло з Шишлівців  - кращий нападник - Прокоп Василь з Коритнян  - кращий гравець - Медведь Максим з Концова
15 Грудня, 2021 р., 11:42
Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:
02 Грудня, 2021 р., 12:00
“Домашнє насильство: попередити, виявити та протидіяти” - під такою назвою 30 листопада 2021 року на базі Шишлівського ліцею відбувся тренінг для керівників, заступників директорів та психологів усіх закладів освіти Холмківської громади. Захід був організований відділом освіти Холмківської сільської ради та Закарпатським обласним центром соціально-психологічної допомоги. Зважаючи на актуальність проблеми домашнього насильства в сучасному суспільстві, 8-ми годинна програма тренінгу була дуже насиченою та змістовною. Тренери-фахівчині кризового центру Тетятна Хорошилова та Вікторія Симулик, використовуючи різні форми роботи:
25 Листопада, 2021 р., 15:38
Плануєте здійснювати автоперевезення в Україні чи за кордоном? Гід із державних послуг, як отримати ці послуги та що для цього потрібно.  Підготували добірку послуг із перевезення на Гіді з державних послуг:
25 Листопада, 2021 р., 15:01
12 листопада у Львові відбувся четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування». У форумі взяли участь перша леді України Олена Зеленська, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька. Захід триває в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства економіки, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування».
25 Листопада, 2021 р., 14:25
Супервізія - це інструмент професійної підтримки та розвитку педагогів в умовах НУШ. За запитом колективу Холмківської гімназії сертифіковані супервізори Юрчук Вікторія Тиборівна і Дацюк Оксана Володимирівна провели по одному наставницькоу циклу за груповою формою, котра передбачала збір та аналіз інформації з системи роботи школи під час дистанційного навчання і тренінгові заняття щодо використання можливостей сервісів Padlet та Classroom при проведенні онлайн - уроків.
17 Листопада, 2021 р., 14:18
 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних